fbpx

Content creatie

Content creatie voor uw website

De content van uw website bepaalt uw online succes, zo simpel is het. Goede content informeert en overtuigt uw bezoekers en zorgt voor klanten.

Minstens zo belangrijk is dat de juiste content ook gericht zoekverkeer van zoekmachines triggert. Wij creëren content die resultaten oplevert, zowel voor nieuwe als voor bestaande websites.

Content creatie website

content creatie website

Complete content creatie voor uw website: teksten + afbeeldingen, 100% SEO proof

De content van uw website is de allesbepalende factor van uw internetstrategie. Het gaat er niet alleen om welke content op uw website of webshop wordt geplaatst, het gaat vooral om de wijze waarop uw websitecontent wordt ingevuld.

We hebben het dan over de juiste tekstinvulling van uw webpagina’s, de juiste URL structuur en URL benoeming, de tagging van uw afbeeldingen en de omschrijvingen van uw eventuele video’s.

Ook uw navigatie en interne linkstructuur speelt een belangrijke rol, net zoals het maken van Calls to Action op de juiste plaatsen. Wij ontzorgen u volledig met content die perfect aansluit op uw doelgroep en 100% SEO-proof is.

Teksten die overtuigen

Webteksten moeten op de eerste plaats uw gebruikers informeren en overtuigen. Maar een goede webtekst moet ook gericht zijn op de vindbaarheid van uw webpagina's en website. Gelukkig kunnen beide doelen met 1 goede webtekst bereikt worden.

Vroeger was dat anders, toen was een goed vindbare webpagina vaak slecht of onaangenaam leesbaar. Die tijden liggen echter ver achter ons. Maar dat houdt niet in dat u uw gang maar kunt gaan. De juiste pagina-indeling, de juiste zinsopbouw en de juiste URL structuur maken echt het verschil voor de vindbaarheid van uw webpagina.

Afbeeldingen die waarde toevoegen

Met afbeeldingen geldt hetzelfde als voor teksten. Ze moeten iets toevoegen aan uw pagina's en daarbij geldt ook weer dat ze zowel op uw gebruikers als op zoekmachines gericht moeten zijn.


Laat ons de content van uw website verzorgen

Wij zorgen voor een website die resultaten oplevert:

  • Hoger in zoekmachines
  • De juiste informatievoorziening voor uw bezoekers
  • Gericht sturend naar voor uw bedrijf gewenste acties