Internet Marketing trainingen

1-middag trainingen internet marketing

In 1 middag spijker ik uw kennis bij op diverse belangrijke internet marketing disciplines. Alle trainingen zijn specifiek gericht op uw bedrijf, branche en website.

Het doel is om u de belangrijkste zaken van een bepaald onderwerp voor uw bedrijf bij te brengen. Alle trainingen worden gegeven op uw locatie in Nederland of België.

Hier vindt u een overzicht van onze trainingen:

internet marketing trainingenInternet Marketing Training

Een algemene internet marketing training die alle belangrijke online kansen voor uw bedrijf helder op uw netvlies brengt. Gericht op uw website en bedrijf worden zaken als zoekmachine optimalisatie (SEO), de inzet van Social Media, conversie verbetering, de kansen van online adverteren en het gebruik van Analytics besproken.

meer info


Google Analytics trainingAnalytics Training

Waarschijnlijk maakt uw website ook gebruik van Google Analytics tracking. Google Analytics geeft echter zoveel informatie dat het niet makkelijk is om door de bomen het bos nog te zien. Paul Haarman leert u in 1 middag hoe u met Analytics kunt omgaan en welke statistieken vooral belangrijk zijn voor uw bedrijf en welke niet.

meer info


seo specialistSEO Training

Hoe kunt u zelf de vindbaarheid van uw website verbeteren? in 1 middag leert Paul Haarman u de belangrijkste stappen op weg naar meer bezoekers via de natuurlijke zoekresultaten zoals Google. Deze training over zoekmachine optimalisatie is toegespitst op uw bedrijf, branche en website.

meer info


Training Google Ads

Hoe zet u een Google Ads campagne op, waar moet u op letten en hoe optimaliseert u uw bestaande Google Ads campagne? In 1 middag leert u de belangrijkste Ads zaken voor uw bedrijf. Ook bij deze training gaan we specifiek in op uw bedrijf en de kansen voor uw website of webshop.

meer info


conversie optimalisatieTraining Conversie verbetering

Hoe verbetert u de conversie van uw website of webshop? Hoe maakt u klanten van uw bezoekers en terugkerende klanten van uw nieuwe klanten? In deze middag-training leert Paul Haarman u om het maximale uit uw website te halen.

meer info