Algemene Internet Marketing training

1-middag algemene Internet Marketing training

internet marketing trainingenAlle belangrijke facetten van internet marketing komen in 1 middag aan bod, toegespitst op uw website en inhakend op uw bedrijf en doelgroep. Van SEO tot conversie verbetering en van AdWords tot Analytics.

Praktische middag training 

In deze middagtraining komen alleen de allerbelangrijkste zaken voor uw bedrijf en website of webshop aan bod. Alles is erop gericht dat u zelf aan de slag kunt gaan met het aanpakken van een aantal zeer belangrijke zaken die uw internet strategie vleugels geven. Natuurlijk vormt zoekmachine optimalisatie een belangrijk onderdeel van deze training, op dat vlak kan eigenlijk iedere website nog grote stappen nemen. Maar ook het omgaan met Google Analytics en het eventueel inzetten van Google AdWords komen aan bod. Ook worden specifieke conversie-vraagstukken belicht.

Toegespitst op uw website en organisatie

Het betreft geen algemene training, deze algemene internet marketing training haakt altijd in op voor uw bedrijf en website belangrijke thema’s en aandachtspunten. Het gaat er immers op dat u na deze training direct zelf bepaalde zaken in de praktijk kunt brengen.

Doel training

Na deze training kunt u een aanvang maken met de optimalisatie van uw internet strategie waarbij uw bedrijfsdoelen centraal staan. U leert de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden, een belangrijk punt in het zeer brede vakgebied van internet marketing. Natuurlijk ontvangt u een aantal direct toepasbare tips die uw online resultaten direct positief beinvloeden.

Kosten training

Prijs: € 595,-
Inclusief: Voorrijkosten en voorbereiding van branche-specifieke zaken.

Plaats training

Op uw bedrijfsadres of op uw aangegeven adres in Nederland of België. Eventueel kan deze ook plaatsvinden in onze training ruimte in Breda. de training duurt gemiddeld 3½ uur en vindt normaliter plaats tussen 13.00 - 16.30.

Bestel uw training