Google Analytics training

1-middag training Google Analytics

Google Analytics trainingVele websites hebben de Google Analytics tracking code op hun website of webshop geplaatst. Toch maken de meeste organisaties niet goed gebruik van de kansen die Analytics biedt. Dat is geen schande, want de statistieken van Google Analytics zijn zo breed en diep opgezet dat maar weinigen er echt chocola van kunnen maken.


Praktische middag training

Paul Haarman geeft in 1 middag een Analytics training die de hoofdlijnen van Analytics behandeld. De belangrijkste statistieken worden uitgelegd en er wordt ingegaan op het praktisch nut van al deze statistieken.


Toegespitst op uw website en organisatie

Het betreft geen algemene training, deze Analytics training haakt in op voor uw branche en doelgroep belangrijke statistieken. Eventuele branche-specifieke zaken worden via Analytics zichtbaar gemaakt.


Doel training

Na deze training kunt u zelf snel de belangrijkste statistieken vanuit Analytics ophalen en ze eventueel verwerken in een maandrapportage. Ook leert u hoe u uit de statistieken online kansen kunt destilleren.


Kosten training

Prijs: € 595,-
Inclusief: Voorrijkosten en voorbereiding van branche-specifieke zaken.

Plaats training

Op uw bedrijfsadres of op uw aangegeven adres in Nederland of België. Eventueel kan deze ook plaatsvinden in onze training ruimte in Breda. De training duurt gemiddeld 3½ uur en normaliter vindt deze plaats van 13.00 - 16.30.

Bestel uw training