Training Google AdWords

1-middag training adverteren met AdWords

google adwords trainingGoogle Partner Paul Haarman leert u de basis van het adverteren met Google AdWords. In 1 middag worden de belangrijkste zaken voor het opstarten, beheren en optimaliseren van een Google AdWords campagne behandeld.

 

Praktische middag training 

Het AdWords advertentieplatform is erg uitgebreid en complex. Veel is mogelijk, maar lang niet alles is relevant voor uw bedrijf of website. Middels deze training wordt op een duidelijke en praktijkgerichte wijze uitgelegd hoe u zelf op een goede wijze kunt adverteren met AdWords. Uiteraard ligt de nadruk op hoofdzaken, maar als u al een lopende AdWords campagne heeft wordt ook ingehaakt op eventuele belangrijke detailzaken.

Toegespitst op uw website en organisatie

Het betreft geen algemene training, deze Google AdWords training is helemaal toegespitst op uw bedrijf, branche en website. Er wordt ingehaakt op het triggeren van relevante zoekwoorden en het maken van advertenties die aansluiten op uw doelgroep.

Doel training

Na deze training kunt u zelf een Google AdWords campagne opzetten. Ook kunt u een lopende campagne beheren en de belangrijkste optimalisaties doorvoeren.

Kosten training

Prijs: € 595,-
Inclusief: Voorrijkosten en voorbereiding van branche-specifieke zaken.

Plaats training

Op uw bedrijfsadres of op uw aangegeven adres in Nederland of België. Eventueel kan deze ook plaatsvinden in onze trainingruimte in Breda. De training duurt gemiddeld 3½ uur en normaliter vindt deze plaats van 13.00 - 16.30.

Bestel uw training