Resultaatgericht adverteren met LinkedIn

LinkedIn adverteren specialistLinkedIn adverteren door specialist 

Ik ben Paul Haarman, Google Ads en LinkedIn campagne specialist met vele jaren ervaring. Ik zet LinkedIn advertentiecampagnes op voor bedrijven die zich richten op de zakelijke markt. Ik doe dat voor klanten in Nederland en Vlaanderen. Ik ben zelf een Nederlander die woont in Belgie, dus thuis in beide markten.

Voor elk budget, gericht op uw doelgroep

Met LinkedIn kan met elk gewenst budget ingespeeld worden op precies die doelgroep die relevant is voor uw bedrijf. We kunnen inspelen op profielen van personen, hun functie en vaardigheden of specifieke bedrijven en markten targeten. De doelgroepfiltering van LinkedIn is werkelijk zeer specifiek en krachtig. Ik zet tekstadvertenties of beeldadvertenties op, afhankelijk van de doelgroep.

Opzet LinkedIn campagne vanaf € 380,-

Lage tarieven in Nederland en Vlaanderen

Het klopt dat mijn tarieven voor opzet en beheer van LinkedIn campagnes lager zijn dan elders. Ik kan deze tarieven hanteren omdat ik geen groot bureau moet onderhouden en omdat mijn aanpak efficient en effectief is. Ik zet LinkedIn campagnes op vanaf € 380,- en het maandelijks beheer met optimalisaties kost € 75,- per maand.

LinkedIn advertentie-account beheer voor € 75,- per maand

Overname beheer bestaand LinkedIn advertentie account

Ook wanneer u het beheer van uw bestaande LinkedIn campagnes uit handen wilt geven kan ik deze in beheer overnemen.

BEL OF MAIL MIJ 

Neem gewoon even contact op. We bespreken kort uw online doelen en daarna ontvangt u een offerte. Ook kunnen we een afspraak maken voor een video call of een persoonlijk gesprek op uw adres.