Resultaat Garantie

Internet Marketing met Resultaat Garantie

Wanneer u een product koop heeft u recht op garantie. Die garantie houdt meestal in dat de leverancier instaat voor de goede werking van het product. Mocht er een defect zijn wordt het gerepareerd of u krijgt uw geld terug. Bij het leveren van diensten of niet tastbare producten ligt het verlenen van garantie een stuk lastiger. Wanneer is de dienst niet goed uitgevoerd en wanneer heeft u recht op “reparatie” of (gedeeltelijke) teruggave van het factuurbedrag? Toch vinden wij dat dit geen excuus mag zijn om dan maar helemaal niets te regelen.


Resultaat Garantie, afhankelijk van de geleverde dienst

Bij Haarman Internet Marketing verlenen wij garantie op de door ons geleverde diensten. Omdat niet elke dienst hetzelfde is, is deze garantie afgestemd op elke specifieke dienst. Hieronder een overzicht per dienst:


Resultaat Garantie zoekmachine optimalisatie

Wanneer u een beroep op Haarman Internet Marketing doet voor SEO of zoekmachine optimalisatie van uw website of webshop garanderen wij dat u binnen 2 maanden meer bezoekers ontvangt via organische zoekresultaten. Mocht dat niet het geval zijn, dan maken wij gratis extra tijd vrij om uw website verder te optimaliseren. Wanneer de resultaten dan nog niet bevredigend zijn kan een evenredig gedeelte van het factuurbedrag worden gecrediteerd.


Resultaat Garantie conversie verbetering

Wanneer Haarman Internet Marketing een opdracht tot conversie verbetering heeft uitgevoerd garanderen wij dat de conversie van uw website of webshop verbetert binnen 3 maanden, op voorwaarde dat de periode vergelijkbaar is (seizoensinvloeden uitgesloten). Mocht dit niet het geval zijn dan maken wij gratis extra tijd vrij om de conversie alsnog te verbeteren. Wanneer de resultaten dan nog niet bevredigend zijn kan een evenredig gedeelte van het factuurbedrag worden gecrediteerd.


Resultaat Garantie Google AdWord
s

Haarman Internet Marketing draagt als erkend Google Partner zorg voor het opzetten van zo effectief mogelijke Google AdWords campagnes. De resultaten van een AdWords campagne kunnen wij niet garanderen. Wel staan wij in voor een zo optimaal mogelijke opzet van uw Google AdWords campagne. Bij het beheren en optimaliseren van Google AdWords accounts garanderen wij dat optimalisaties worden uitgevoerd gericht op het doel van de campagne. Soms worden zaken getest waarbij de resultaten ongewis zijn, de garantie betreft dan ook een 100% inzet om de doelen te optimaliseren, het uiteindelijke resultaat staat voorop maar is wel afhankelijk van de markt en uitwerking van het Google AdWords advertentieplatform.


Resultaat Garantie trainingen

Haarman Internet Marketing geeft diverse trainingen op het gebeid van Internet Marketing, SEO, Google Analytics, Google AdWords en conversie verbetering. Mocht u na een van deze trainingen nog vragen of onduidelijkheden hebben ontvangt u binnen 1 maand na afloop van de training kosteloos antwoord op al uw relevante vragen.


Resultaat Garantie content creatie

Haarman Internet Marketing verzorgt eventueel de gehele content creatie van uw website inclusief teksten en afbeeldingen. Mocht u niet tevreden zijn over bepaalde teksten of afbeeldingen dan worden deze kosteloos aangepast op basis van uw wensen.


Resultaat Garantie nieuwe website

Wanneer u een nieuwe website afneemt via Haarman Internet Marketing ontvangt u pas de volledige factuur na oplevering van de gehele werkende website (mits hier in de offerte niet van is afgeweken bij bijv. een zeer omvangrijke opdracht).

Om in aanmerking te komen voor onze Resultaat Garantie dient het factuurbedrag binnen de gestelde betalingstermijn van 30 dagen te zijn voldaan.