Prijzen SEO per Maand

SEO per Maand: Elke maand SEO optimalisaties

Met SEO per Maand wordt op continue wijze aan een betere vindbaarheid van uw website of webshop gewerkt. Dat sluit naadloos aan op hoe zoekmachines uw website graag zien evolueren, een gestage uitbouw van de relevantie van uw website op voor u belangrijke zoekthema’s.

SEO optimalisaties & rapportage per maand

Met SEO per Maand wordt nieuwe website content toegevoegd direct in het CMS van uw website. Ook wordt de bestaande website of uw toegevoegde content geoptimaliseerd. Elke maand ontvangt u een duidelijke rapportage over de resultaten. Backlinks en rankings worden gemonitord en waar nodig worden website adviezen gegeven die de vindbaarheid verbeteren.

Altijd direct opzegbaar

U zit niet vast aan langlopende abonnementen. Met SEO per Maand betaalt u een laag bedrag per maand en u kunt altijd per direct opzeggen wanneer u dat wilt.

Prijs SEO per maand: € 450,-

Er is bewust gekozen om 1 tarief voor maandelijkse SEO te hanteren. Belangrijk is om in een juiste balans nieuwe content toe te voegen. In de meeste gevallen volstaat het om 3 tot 4 nieuwe pagina's per maand toe te voegen. Natuurlijk is het mogelijk om het SEO werk uit te breiden bij grote websites, hier kan een aparte offerte voor gemaakt worden. Deze prijzen beginnen vanaf € 600,- per maand.

SEO per maand Meest gekozen

450,- Per Maand

Zoekwoorden analyse
Ranking analyse
Uitvoering in uw website / CMS
3 - 4 nieuwe pagina's per maand
Maandelijkse optimalisaties bestaande content
Backlink Monitor
Praktische website adviezen
Maandelijkse uitgebreide rapportage
Aanvraag offerte

Maatwerk maandelijkse SEO

Vanaf € 600,- Per Maand

Zoekwoorden analyse
Ranking analyse
Uitvoering in uw website / CMS
+ 5 nieuwe pagina's per maand
Maandelijkse optimalisaties bestaande content
Backlink monitor
Praktische website adviezen
Maandelijkse uitgebreide rapportage
Aanvraag offerte

Eerst een vrijblijvende afspraak, dat kan ook

Wat is nu de beste oplossing voor uw bedrijf en website? Dat kunnen we bespreken in een vrijblijvende afspraak op uw bedrijfsadres. Ik ga dan in op de belangrijkste zoekthema’s voor uw website of webshop en er wordt uitgelegd hoe we te werk gaan. De afspraak is gratis, vrijblijvend en daarna ontvangt u een passende offerte die oog heeft voor uw bedrijfsdoelen en situatie.

⇒ Maak direct een afspraak met Paul Haarman