SEO met Resultaat Garantie

Uw eigen SEO expert met Resultaat Garantie

Zoekmachine optimalisatie gaat om resultaten. Haarman Internet Marketing levert die resultaten al jaren, voor kleine en grote bedrijven, voor websites en webshops.


Zoekmachine optimalisatie hoeft helemaal niet duur te zijn

Geen abonnementen, geen dure onderzoeken, gewoon direct aan de slag. Wij leveren onze SEO diensten voor een vooraf vaste prijs. U ontvangt na een gesprek op uw bedrijf een offerte op maat.


Binnen 3 maanden beter vindbaar

Binnen 3 maanden na oplevering van onze werkzaamheden ziet u al de eerste resultaten van onze werkzaamheden. Dat betekent niet dat wij kunnen toveren en kunnen claimen dat u op een bepaald zoekwoord op de eerste plaats van de zoekresultaten komt. Dat kan niemand. Maar u ziet wel al concrete meetbare resultaten.


Altijd 100% binnen het beleid van zoekmachines

Geen manipulatie van zoekmachines, geen spammy linkbuilding, geen korte termijn short-cuts. Onze SEO aanpak is altijd intern gericht en is 100% in lijn met de richtlijnen van de belangrijke zoekmachines. Onze aanpak is gericht op de lange termijn, maar u ziet op korte termijn al resultaten.


Altijd eerst een vrijblijvende afspraak

Graag maken wij kennis met u op uw bedrijfsadres. Dat is vrijblijvend en uiteraard gratis. In een gesprek met Paul Haarman wordt ingegaan op de mogelijkheden voor uw bedrijf en uw producten of diensten.

U krijgt een uitleg over relevante zoektermen voor uw bedrijf en de wijze hoe wij de vindbaarheid van uw website verbeteren. Ook laten wij uw voorbeelden van onze aanpak zien.