Resultaten boeken met Google Ads

Slim adverteren met Google Ads Paul Haarman Google Ads

Ik ben Paul Haarman, een echte Google Ads specialist, erkend Google Partner met meer dan 20 jaar ervaring in Google Ads. Ik zet nieuwe Google Ads campagnes op en ik beheer en optimaliseer bestaande campagnes op maandelijkse wijze.

Voor elk gewenst budget

Met Google Ads Search  en Shopping campagnes kunnen we precies inhaken op de juiste zoekwoorden voor uw aanbod. Met Google Display en Remarketing bereiken we doelgroepen via banners op andere websites. Bijna alles is mogelijk en dat kan allemaal voor relatief lage budgetten.

Google Ads account beheer vanaf € 75,- per maand

Minstens zo belangrijk: Een specialist die zijn tarieven laag houdt

Zowel voor de opzet van nieuwe Google Ads campagnes als voor het maandelijks beheer en optimaliseren van uw campagnes kunt u rekenen op scherpe tarieven. Ik ben daar ook open en duidelijk in. Daarom vindt u op deze website gewoon alle tarieven terug. Ook belangrijk, u zit nooit vast aan contracten of abonnementen. U kunt het maandelijkse beheer altijd opzeggen zonder opzegtermijn of andere verplichtingen.

Opzet Google Ads campagne vanaf € 580,-

Ook overname beheer bestaand Google Ads account

Wilt u uw bestaande Google Ads account niet meer zelf beheren of wilt u wisselen van agency? Neem dan zeker contact op. Ik kan uw complete Google Ads account beheren vanaf € 75,- per maand. Effectief, efficient en gericht op maximaal rendement.

Gratis Google Ads Audit

Ontvang een gratis rapport over uw lopende Google Ads campagnes met tips en adviezen voor een beter rendement. Klik hier voor de aanvraag van een gratis Google Ads Audit.

Neem contact op