Resultaten boeken met Google Ads

Google Ads specialist voor Nederland en VlaanderenPaul Haarman Google Ads

Ik ben Paul Haarman, een echte Google Ads specialist en erkend Google Partner met meer dan 20 jaar ervaring in Google Ads. Ik zet nieuwe Google Ads campagnes op en ik beheer en optimaliseer bestaande campagnes op maandelijkse wijze. Ik ben een Nederlander die woont in de Vlaamse Kempen en kantoor voert vanuit Breda.

Voor elk gewenst budget

Effectief adverteren met Google Ads kan vanaf elk gewenst budget. Ik zet alle typen campagnes op, van Search tot Display en van Performance Max tot YouTube campagnes.

Google Ads account beheer voor € 100,- per maand

Laagste tarieven in Nederland en Vlaanderen

Ik hoor vaak dat mijn tarieven de laagste in het land zijn. Zowel voor de opzet van nieuwe Google Ads campagnes als voor het maandelijks beheer en optimaliseren van uw campagnes kunt u rekenen op echt lage tarieven. Ik ben daar open en duidelijk in. Ook belangrijk, u zit nooit vast aan contracten of abonnementen. U kunt het maandelijkse beheer altijd per lopende maand opzeggen.

Opzet compleet nieuw Google Ads account vanaf € 580,-

Overname beheer bestaand Google Ads account

Wilt u uw bestaande Google Ads account niet meer zelf beheren of wilt u wisselen van bureau? Neem dan zeker contact op. Ik kan uw complete Google Ads account beheren vanaf € 100,- per maand. Effectief, efficient en gericht op maximaal rendement.

Adverteren in alle talen, nationaal of internationaal

Ik zet campagnes op in alle talen en voor alle landen en locaties.

Bel of mail mij 

Neem gewoon even contact op. We bespreken kort uw online doelen en daarna ontvangt u een offerte. Ook kunnen we een afspraak maken voor een video call of een persoonlijk gesprek op uw adres.

  Bel: +31(0)765317790
  Mail: info@haarmaninternetmarketing.nl

  Of bel mij direct via de groene bel button

  Gratis Google Ads Audit

  Ontvang een gratis rapport over uw lopende Google Ads campagnes met tips en adviezen voor een beter rendement. Klik hier voor de aanvraag van een gratis Google Ads Audit.

  Neem contact op voor vragen