Adverteren met Google Ads met kennis van zaken

Adverteren met Google Ads hoeft helemaal niet duur te zijn

Ik ben Paul Haarman, een echte Google Ads specialist, erkend Google Partner met meer dan 15 jaar ervaring in Google Ads. Ik zet nieuwe Google Ads campagnes op en ik beheer en optimaliseer bestaande campagnes op maandelijkse wijze.

Inhaken op zoekwoorden of doelgroepen voor elk gewenst budget

Met Google Ads Search  en Shopping campagnes kunnen we precies inhaken op de juiste zoekwoorden voor uw aanbod. Met Google Display en Remarketing bereiken we doelgroepen via banners op andere websites. Bijna alles is mogelijk en dat kan allemaal voor relatief lage budgetten.

Minstens zo belangrijk: Een specialist die zijn tarieven laag houdt

Zowel voor de opzet van nieuwe Google Ads campagnes als voor het maandelijks beheer en optimaliseren van uw campagnes kunt u rekenen op scherpe tarieven. Ik ben daar ook open en duidelijk in. Daarom vindt u op deze website gewoon alle tarieven terug. Ook belangrijk, u zit nooit vast aan contracten of abonnementen. U kunt het maandelijkse beheer altijd opzeggen zonder opzegtermijn of andere verplichtingen.

Prijzen opzet en beheer Google Ads campagnes

Adverteren met Google Ads binnen uw budget.

Google Ads campagne opzet Complete opzet

580,- voor gerichte campagne

Tot 10 advertentiegroepen in totaal
SEARCH advertenties
2 advertenties per advertentiegroep
Complete campagne-opzet en activering 
Offerte / Contact

Beheer & Optimalisatie Gemiddeld Google Ads account

75,- Per Maand

1 - 6 campagnes in totaal
Search / Display / Shopping campagnes
Maandelijkse optimalisatie
Maandelijks opzegbaar
Offerte / Contact

Ook overname beheer bestaand Google Ads account

Wilt u uw bestaande Google Ads account niet meer zelf beheren of wilt u wisselen van agency? Neem dan zeker contact op. Ik kan uw complete Google Ads account beheren vanaf € 75,- per maand. Effectief, efficient en gericht op maximaal rendement.

Gratis Google Ads Audit

Ontvang een gratis rapport over uw lopende Google Ads campagnes met tips en adviezen voor een beter rendement. Klik hier voor de aanvraag van een gratis Google Ads Audit.