Slim adverteren met Google Ads

Adverteren met uw eigen Google Ads partner 

Haarman Internet Marketing is erkend Google Partner voor het opzetten en beheren van Google Ads campagnes. Paul Haarman is al actief met Google Ads (of AdWords) sinds 2003.

Een doordachte opzet van uw Google Ads campagne

Alles begint met een slimme en goed doordachte opzet van uw Google Ads campagne. Het gaat dan vooral om de juiste selectie van zoekwoorden en de daar naadloos op aan te sluiten advertentiegroepen en advertenties. Een goed begin is het halve werk, dat geldt zeker bij het Google Ads advertentieplatform.
Bekijk de prijzen voor het opzetten van een Google Ads campagne.

Optimalisatie: uw campagne steeds effectiever maken

Na de opzet van een nieuwe Google Ads campagne is het belangrijk om de resultaten goed te bekijken en waar nodig bij te sturen. Het resultaat is dat u meer haalt uit uw geïnvesteerde advertentie Euro's. Wij bieden diverse beheerformules afhankelijk van de grootte van uw Google Ads campagne(s). Bekijk de prijzen van de Beheer & Optimalisatie service.

Met Google Ads bepaalt u zelf waar uw advertentie zichtbaar is. Alleen in de zoekmachine van Google of ook op websites die relevant zijn voor uw doelgroep? Afhankelijk van uw doelen bepalen wij samen wat de beste strategie is: Search Advertising of Display Advertising, of beiden.

Gratis Google Ads Audit

Heeft u al een lopende Google Ads/AdWords campagne? Dan kan het wel eens goed zijn om die door te lichten op verbeteringen. Met de gratis Google Ads Audit ontvangt u een rapport vol met tips en adviezen over uw Google Ads/AdWords campagne(s). Het kost niets en is geheel vrijblijvend.
Vraag de gratis Google Ads Audit aan

Leads, Sales en Branding

Wat wilt u bereiken met uw Google Ads campagne? Het verkrijgen van leads voor uw verkoopafdeling of directe verkoop voor uw webshop? Of wilt u uw merk of bedrijfsnaam meer onder de aandacht van uw doelgroep brengen? Het bepalen van het juiste doel is medebepalend voor het succes van uw online advertentiecampagne.

Ik kan een volledig geoptimaliseerde Google Ads advertentiecampagne voor u opzetten.
Gericht op uw doelgroep en tegen de laagst mogelijke kosten per klik. Hier een korte uitleg van de werkwijze.

Maak eens een vrijblijvende afspraak

In een gesprek op uw bedrijfsadres legt Paul Haarman graag de de mogelijkheden van Google Ads uit. Er wordt ingegaan op uw branche en doelgroep en u krijgt direct een helder beeld van de kansen die Google Ads uw bedrijf biedt. Daarna ontvangt u een passende offerte voor het opzetten van uw Google Ads campagne of het beheren en optimaliseren van uw bestaande Google Ads campagne.