Versterking eigen team

Projectmatig of structureel uw team versterken

advies online marketingInternet Marketing bestrijkt een breed en diep vakgebied dat ook nog eens onderhevig is aan voortdurende veranderingen.

Wij kunnen uw bestaande marketingafdeling bijstaan bij alle belangrijke online uitdagingen. Op projectmatige of structurele wijze kunt u onze kennis en ervaring op het gebied van Internet Marketing inhuren.

Bij diverse klanten wordt op een maandelijkse wijze het bestaande marketingteam begeleidt. Dergelijke adviestrajecten zijn altijd flexibel en per direct opzegbaar.

Telkens nieuwe uitdagingen en kansen

Nieuwe technische toepassingen, opkomende en verdwijnende gebruikerstoepassingen, een veranderend surfgedrag, nieuwe online tools, updates van Google, nieuwe wijzen van online adverteren, steeds complexer wordende analyse mogelijkheden, verschuivingen in Social Media gebruik.

Het stopt nooit en al die veranderingen hebben een constante impact op de online strategie van uw bedrijf. Wij helpen uw (internet)marketing afdeling om in te spelen op al die veranderingen en de kansen te grijpen waar ze zich voordoen.

Projectmatig of structureel

Wij helpen u op projectmatige of structurele wijze. Indien u een internet marketing project wilt opstarten dan kunnen wij zo’n project van A tot Z begeleiden.

Maar ook op een meer structurele wijze kunt u gebruik maken van onze kennis en ervaring. Op gezette tijden kunnen wij u adviseren over alle belangrijke internet marketing mogelijkheden en uw eigen team ondersteunen en begeleiden en zelfs bepaalde werkzaamheden volledig voor u uitvoeren.