Onze internet marketing diensten

Een overzicht van onze diensten

Haarman Internet Marketing verzorgt een breed pakket van internet marketing diensten. Hier een overzicht van de diensten.

 

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Ik zorg ervoor dat uw website of webshop beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google. Verschillende werkwijzen worden gehanteerd, afhankelijk van uw website, maar altijd wordt gehandeld binnen de richtlijnen van Google.

meer info


Adverteren met Google Ads

Als erkend Google Partner weet ik alles over het adverteren met Google Ads (voorheen AdWords). Ik zet compleet nieuwe Google Ads campagnes op zowel in Search als in Display. Daarnaast beheer en optimaliseer ik Google Ads accounts.

meer info


online groei strategie

Online groei strategie - Advies & Begeleiding

Online groeien binnen eigen land of daarbuiten. Ik help u met uw online marketing strategie, van A tot Z. Ik geef advies en ik begeleid u op uw pad naar structurele online groei. Met oog voor rendement en resultaten.

meer info


conversie optimalisatie

Conversie verbetering

Meer leads, klanten of directe bestellingen halen uit uw website of webshop. Samen met u haal ik meer uit uw website of webshop. Vaak gaat het om structurele aanpassingen waardoor uw bedrijfsomzet een extra omzet-boost krijgt.

meer info


internet marketing trainingenInternet Marketing Trainingen

Paul Haarman geeft diverse internet marketing trainingen op uw bedrijfsadres. In 1 middag wordt uw kennis op een praktische wijze bijgespijkerd. Bovendien wordt altijd ingehaakt op uw specifieke branche en website. U kunt kiezen uit diverse trainingen: Google Analytics,  Zoekmachine Optimalisatie, Adverteren met Google Ads, Internet Marketing Algemeen en Conversie Verbetering.

meer info


advies online marketing

Versterking eigen team

Heeft u tijdelijk of structureel behoefte aan extra internet marketing kracht binnen uw marketing-team? Ik sta u of uw marketingafdeling bij met raad en daad. Het voordeel is dat uw hele team leert van mijn inbreng.

meer info


waardebepaling websiteWaardebepaling websites en Digital M&A

Een speciale dienst betreft het waarde bepalen van websites en webshops. Ook adviseer ik bij fusies en overnames wanneer het gaat om digitale activa zoals websites, ecommerce platforms en online tools. Daarnaast begeleid ik investeerders op het pad van de aankoop en verkoop van digitale activa.

meer info