Samenwerkende partners

Partners in webdesign en marketing

Online marketing is een breed vakgebied. Binnen dat brede vakgebied zijn weer allerlei specialisaties die weer specifieke vakkennis verlangen. Zeker wanneer het gaat om webdesign is een gespecialiseerde ontwikkelaar een goede keuze. Op deze pagina vindt u een aantal samenwerkende bedrijven die zich toeleggen op zaken die complementair zijn aan de dienstverlening van Haarman Internet Marketing.

partner webber interaktief

 Webber Interactief

Bureau voor webdesign en webdevelopment in Eindhoven. Met een team van specialisten maakt Webber websites en webshops van A tot Z. De klanten van Webber Interactief bevinden zich in alle mogelijke sectoren, zowel B2B als B2C en u kunt er terecht voor perfect uitgedachte websites, webapplicaties en webshops. Met een passie voor design en gevoel voor marketing weten zij mooie en effectieve websites te creëren binnen zeer aanvaardbare budgetten.

Direct naar de website van Webber Interactief

marketing accent marlene dekkers

Marketing Accent

Marlene Dekkers richt zich met Marketing Accent op de uitdagingen binnen de technische B2B markt. Middels workshops en presentaties worden zaken als online B2B marketing, bloggen, vloggen en Social Media-marketing praktisch en interactief benaderd. Zaken als online kennisleiderschap en bedrijfs-DNA staan daarbij centraal. Marlene is een veelgevraagd spreker bij diverse online marketing events en haar workshops laten gegarandeerd een blijvende indruk achter.

Direct naar de website van Marketing Accent

 

Linguana

Linguana is een Belgisch webdesign- en vertaalbureau. Wat webdesign betreft richt men zich op de ontwikkeling van voornamelijk WordPress websites. Het dienstenpakket omvat naast puur webdesign ook grafisch design, bedrijfsfotografie, e-mail marketing, social media marketing en vertalingen naar diverse Europese talen. Linguana bedient zowel klanten in België als in Nederland.

Direct naar de website van Linguana 

partner stefan timmer freelance webdevelopment

Stefan Timmer webdeveloper

Gespecialiseerd webdeveloper voor open source en maatwerkoplossingen. Stefan is een echte webdesign specialist die veel kennis en ervaring heeft in de opzet van gecompliceerde webapplicaties en online oplossingen.

Direct naar de website van Stefan Timmer