Training conversie verbetering

1-middag training conversie verbetering

conversie optimalisatieIn deze training leert Paul Haarman u hoe u de conversie van uw website of webshop kunt verbeteren. Er wordt ingegaan op interne zaken van uw website en externe factoren die de conversie kunnen verbeteren.


Praktische middag training 

Speciaal is gekozen om de training in 1 middag te geven. Daarmee blijft het overzichtelijk en zijn we genoodzaakt om ons te concentreren op de hoofdzaken. De ervaring leert dat u daarna sneller aanpassingen in de praktijk kunt brengen.


Toegespitst op uw website en organisatie

Het betreft geen algemene training, deze training is toegespitst op uw website, bedrijf en doelgroep. Veel hangt immers af van uw specifieke situatie en het doel van uw website of webshop (leads genereren, directe verkopen of bestellingen, downloads, etc,).


Doel training

Na deze training kunt u zelf aan de slag met de verbetering van de conversie van uw website of webshop. De training beoogt u zoveel mogelijk praktische handvaten te geven, soms kunnen bepaalde aanpassingen makkelijk geïmplementeerd worden, soms moeilijker.


Kosten training

Prijs: € 595,-
Inclusief: Voorrijkosten en voorbereiding van branche-specifieke zaken.


Plaats training

Op uw bedrijfsadres of op uw aangegeven adres in Nederland of België. Eventueel kan deze ook plaatsvinden in onze training ruimte in Breda. De training duurt gemiddeld 3½ uur en vindt normaliter plaats tussen 13.00 - 16.30.

Bestel uw training