Online business coach voor online groei

Online groeien met online business coach Paul Haarman

Elke maand werken aan online groei, altijd met oog voor rendement. Dat is het doel. Daar help ik u mee. Praktisch en actiegericht pakken we de zaken aan die er echt toe doen. Alles afgestemd op uw bedrijf en markt.

 

Wat mag u verwachten?

Een complete aanpak gericht op structurele groei:

Ontwikkeling online groei strategie

Waar liggen de online kansen voor uw bedrijf en markt? Ik analyseer uw huidige online positie en inventariseer uw kansen voor online groei. In een duidelijk rapport worden die kansen aangegeven.

Praktisch stappenplan voor online groei

Hoe zetten we uw online kansen om in een praktisch stappenplan voor uitvoering? De kansen voor online groei worden omgezet in een actieplan waarbij we uitgaan van “first things first”. We zetten vooral in op de kansen die het snelst renderen en verliezen ons niet in details. Dit stappenplan wordt de basis van het actieplan.

Maandelijkse persoonlijke begeleiding

De bedoeling is dat u de zaken oppakt maar dan wel met een stevige begeleiding van mijn kant. Elke maand worden de zaken besproken bij u op kantoor of via een online Zoom video call.

En wat kost dat?

Ik probeer altijd zo helder mogelijk in mijn prijsstelling te zijn door direct een prijs te geven die compleet is, betaalbaar is en werkt voor elk bedrijf, groot of klein. Ik werk dan ook graag met vaste prijzen per maand zonder abonnement, altijd direct opzegbaar. Duidelijkheid en vrijheid dus.

Maandprijs online business coach:   € 480,-

(geen abonnement, direct opzegbaar of tijdelijk te onderbreken)

 

Hoe wordt die online groei verwezenlijkt?

Door in te zetten op diverse tactieken zoals:

  • Online profilering van het aanbod
  • Waarde toevoeging aan de propositie
  • Autoriteit optimalisatie
  • Optimalisatie van de zichtbaarheid
  • Marktverruiming
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Conversie optimalisatie
  • Internationale expansie
  • En vele andere zaken afhankelijk van uw doelen, bedrijf en markt

 

En wie ben ik om u daarmee te helpen?

Ik ben Paul Haarman, een online ondernemer en adviseur van het eerste uur. Ik studeerde Commerciële Economie aan de HEAO Breda en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik werk vanuit mijn kantoor in Nederland en woon in België. Mijn klanten bevinden zich in heel Nederland en België (en soms daarbuiten).

Met meer dan 15 jaar ervaring in online marketing en online ondernemen sta ik u graag bij met de ontwikkeling en uitvoering van uw online groei strategie. Online groei is de kern van mijn dienstverlening.

Ik werk voor vele grote en kleine bedrijven, voor pure online ondernemers met een webshop maar ook voor bedrijven die met een website contact willen maken met hun doelgroep of online leads willen binnenhalen. Ik ben een erkend Google Partner, SEMrush specialist, Leadinfo partner en lid van BNI.