Zoekmachine optimalisatie

Beter vindbaar in zoekmachines

seo specialistZoekmachine optimalisatie of SEO (Search Engine Optimization) is geen hocus pocus.

Wat is het wel? Het gaat erom uw website-content zo goed mogelijk aan te sluiten op de zoektermen die uw doelgroep gebruikt wanneer men op zoek is naar datgene wat u te bieden heeft.

Dat klinkt eenvoudig, maar dat vergt meer dan alleen webteksten maken die inhaken op zoektermen. Ik bied advies, begeleiding en uitvoering. Alles hangt af van uw wensen en uw situatie.

Helder in aanpak, prijzen en resultaten

Structurele SEO, betaalbare prijzen, bewezen resultaten, alles binnen de richtlijnen van zoekmachines, dat is wat u mag verwachten!

Kies uit 3 SEO formules:

 1. SEO op Projectbasis
  Direct een boost geven aan de organische vindbaarheid van uw website of webshop? Met SEO op Projectbasis worden direct structurele stappen gezet in 1 afgerond SEO project.
  Bekijk info en prijzen.

 2. SEO per Maand
  Voor een relatief laag bedrag per maand wordt uw website op continue wijze verbeterd en wordt telkens nieuwe content toegevoegd. U ontvangt een maandrapportage waarin de resultaten zichtbaar zijn.
  Bekijk info & prijzen.

 3. SEO op Adviesbasis
  Zelf aan de slag met zoekmachine optimalisatie? Dat kan met een helder, duidelijk en perfect uitgewerkt SEO advies, helemaal op maat voor uw website.
  Bekijk info & prijzen.


Altijd gericht op structurele SEO

Mijn aanpak in zoekmachine optimalisatie is altijd intern gericht waarbij uw website het middelpunt is. Geen externe short-cuts dus als linkbuilding of doorway pages maar ook geen interne manipulaties zoals cloaking en keyword stuffing.

Hoe verbeter ik de vindbaarheid van uw website?

Ik zorg ervoor dat uw website of webshop beter aansluit op belangrijke zoektermen, combinaties van zoektermen en de zogenaamde Long Tail zoekopdrachten. Dat doe ik op verschillende manieren, afhankelijk van uw website of webshop.


Relevant voor zoekmachines en doelgroep

U mag van mij altijd content en teksten verwachten die waarde toevoegen aan de bezoekers van uw website. Waarom? Omdat zoekmachines zoals Google dat ook op prijs stellen. Simpelweg omdat zij kijken naar de relevantie en het nut van uw website voor de gebruiker. Dat is namelijk ook hun “klant”.


Meer dan een stukje tekst

Zoekmachine optimalisatie ziet er achteraf eenvoudig uit. Net zoiets als een mooi doelpunt of een perfect uitgevoerde dans. Zonder te willen suggereren dat zoekmachineoptimalisatie een sport of kunst is vergt het wel kennis, ervaring en kunde. En dat komt niet aanwaaien, net zomin als de expertise in uw vakgebied. Het is dus echt wel meer dan een stukje tekst of een mooi opgebouwde structuur. Bovendien hangt de juiste SEO strategie af van uw website, branche en doelgroep.


Afhankelijk van uw situatie

De wijze van aanpak is afhankelijk van uw specifieke aanbod, branche en wijze van presenteren. Zo vergt zoekmachine optimalisatie voor een website een andere aanpak dan die voor een webshop.

Ook zitten er grote verschillen in de SEO-uitvoering voor zakelijke markten en consumentenmarkten. Dat zijn allemaal praktische zaken die net het verschil bepalen. Goede SEO hoeft bovendien niet duur te zijn. U ontvangt altijd een heldere offerte, op maat voor uw website en branche.

Alles begint met een vrijblijvende afspraak

Wilt u zich eens laten informeren over de mogelijkheden die zoekmachine optimalisatie voor uw online strategie kan betekenen? Maak dan gewoon een vrijblijvende afspraak met Paul Haarman. U krijgt dan direct een helder beeld van onze aanpak. Daarna ontvangt u een scherpe offerte, want goede SEO hoeft helemaal niet zo duur te zijn, en het levert ongelooflijk veel op: meer gerichte bezoekers, meer leads en meer klanten of bestellingen.

⇒ Maak direct een afspraak met Paul Haarman