Prijzen SEO op projectbasis

Direct impact met een SEO project

Met een SEO Project pakken we direct 1 of meerdere zoekthema’s aan zodat de vindbaarheid op die thema’s significant wordt verbeterd. Het resultaat: Meer organisch traffic vanuit zoekmachines. Dat resultaat is vaak al binnen 1 tot 2 maanden zichtbaar en dat werkt daarna nog jaren door. 

Compleet uitgevoerd SEO Project

Met een SEO Project wordt normaliter alles door ons zelf uitgevoerd inclusief het optimaliseren van de bestaande website en het schrijven van nieuwe teksten en het plaatsen van nieuwe content binnen de website (mits toegang tot CMS).

Prijzen SEO Project

Zoekmachine optimalisatie is maatwerk. Uw website, webshop, branche, doelgroep en doelstellingen bepalen de inhoud van het SEO Project. Dat gezegd hebbende kunnen we toch een goede prijsindicatie geven voor SEO werkzaamheden op projectbasis.

SEO Medium Project Meest Voorkomend

Vanaf € 2.200,-

Diverse zoekthema's
zoekwoorden analyse
SEO opzet
Diverse optimalisaties bestaande website
15 - 25 nieuwe pagina's
Resultaat garantie
Gratis vrijblijvende afspraak
Maak afspraak

SEO Groot Project

Vanaf € 3.800,-

Vele zoekthema's
zoekwoorden analyse
SEO opzet
Diverse optimalisaties bestaande website
25+ nieuwe pagina's
Resultaat garantie
Gratis vrijblijvende afspraak
Maak afspraak

 

Eerst een vrijblijvende afspraak

Wat is nu de beste oplossing voor uw bedrijf en website? Dat bespreken we graag in een vrijblijvende afspraak op uw bedrijfsadres. We gaan dan in op de belangrijkste zoekthema’s voor uw website of webshop en er wordt uitgelegd hoe we te werk gaan. De afspraak is gratis, vrijblijvend en daarna ontvangt u een passende offerte die oog heeft voor uw bedrijfsdoelen en situatie.

 

⇒ Maak direct een afspraak met Paul Haarman