Uw eigen Google AdWords specialist

Wij halen het maximale uit uw Google AdWords campagne. 

Wij werken al met Google AdWords sinds 2003. Veel is veranderd, maar nog steeds is AdWords het meest krachtige advertentie medium in de online wereld, mits goed opgezet en geoptimaliseerd. En adverteren met Google AdWords hoeft helemaal niet duur te zijn!

De kernpunten van onze Google AdWords formule:

 

Beheer van uw AdWords campagne

Wij beheren uw AdWords campagne en kunnen deze op 2 wijzen optimaliseren.

Beheer en optimalisatie: Kies uit 2 opties

Adverteren met Google AdWords vereist een goede campagne-opzet, maar om echt effectief te adverteren met een zo hoog mogelijk rendement tegen zo laag mogelijke kosten zijn regelmatige optimalisaties vereist. U kunt hierbij kiezen uit 2 verschillende opties:

  1. Maandelijkse optimalisaties (dit raden wij aan)
    Elke maand worden optimalisaties doorgevoerd voor een vast tarief per maand. Bij elke nieuwe campagne of overname van een bestaand AdWords account kunnen wij hier een vaste maandprijs voor opgeven. U ontvangt daarbij ook een maandelijkse rapportage van de resultaten. U kunt deze maandelijkse service altijd opzeggen zonder opzegtermijn.
  2. Optimalisaties op aanvraag of aangeven
    Ook kunt u als klant zelf vragen voor optimalisaties. U ontvangt daarvoor dan eerst een prijsopgave/tijdsinschatting op basis van het geldende uurtarief van € 60,-.

 

Haarman Internet Marketing is erkend Google Partner, vroeger bekend als Google Certified Partner.

Klik hier voor een complete uitleg van onze werkzaamheden