Omzetgroei

Uw omzetgroei bevindt zich online

85% van alle consumenten en bedrijven begint hun zoektocht naar nieuwe producten en diensten via een zoekmachine zoals Google. De verwachting is dat dit alleen nog maar meer gaat worden.

Met de opkomst van mobiel internet en de vele toepassingen die de komende jaren nog worden uitgerold (zoals Google Glass) zal ons leven welhaast 24 uur per dag “connected” zijn. Wilt u in contact komen met nieuwe klanten, dan kunt u niet om een doordachte internet strategie heen.

Internet marketing als aanjager van groei

Uiteindelijk komt het daar op neer, als internet marketing bureau moeten wij een bijdrage leveren aan uw omzet. Natuurlijk mogen uw bestaande klanten daarbij niet vergeten worden, minstens zo belangrijk is het om ook nieuwe klanten te trekken, daar zit immers een groot deel van uw omzet- en bedrijfsgroei in. Hoe helpen wij u daarbij?

 

Hoe laten wij de omzet van uw bedrijf groeien?

Omzetgroei kan zowel van uw bestaande als van nieuwe klanten komen. Beide groepen oriënteren zich vooral via internet (ja, ook uw bestaande klanten). Onderzoek wijst uit dat nieuwe klanten 3 x zoveel aan omzetgroei bijdragen dan bestaande klanten.

Uw bestaande klanten vormen de ruggengraat van uw bedrijf, maar nieuwe klanten zorgen voor groei en terugkerende nieuwe klanten versterken die ruggengraat weer. Haarman Internet Marketing kijkt bij omzetgroei dan ook vooral naar het trekken van nieuwe klanten voor uw bedrijf.

Daarbij pakken wij graag de belangrijkste zaken eerst aan. Ons dienstenpakket is volledig gericht op die zaken die de grootste bijdrage leveren aan uw bedrijfsresultaten.

1. Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het beter vindbaar maken van uw website of webshop voor uw doelgroep levert in zijn algemeenheid verreweg de beste resultaten voor uw bedrijf op. Meer gerichte (gratis) bezoekers die op zoek zijn naar wat u te bieden heeft. Bovendien is onze SEO structureel goed opgezet waarbij de vindbaarheid van uw website blijvend wordt verbeterd.

Haarman Internet Marketing verbetert de vindbaarheid van uw website of webshop op diverse manieren, waarbij altijd binnen de richtlijnen van de belangrijkste zoekmachines wordt gebleven. Geen korte termijn manipulatie dus, maar lange termijn optimalisatie.

2. Adverteren met Google AdWords

Schiet je met SEO wel eens met hagel, met AdWords kunt u perfect gericht uw boodschap onder de aandacht van precies de juiste doelgroep brengen. Als officieel Google Partner zetten wij compleet geoptimaliseerde Google AdWords campagnes op.

Ook beheren wij die gratis en u ontvangt elke maand een gratis rapportage. Adverteren met Google AdWords kan uw bedrijfsomzet een geweldige boost geven.

3. Conversie verbetering

Al wordt uw website of webshop nog zoveel bezocht, uiteindelijk gaat het om de resultaten. Hoeveel leads, offerte aanvragen, contactmomenten of keiharde bestellingen levert uw website of webshop op? Wij kunnen die resultaten verbeteren.

4. Content marketing en content creatie

Hoewel content marketing ook onder het kopje SEO geplaatst kan worden willen wij het hier apart vermelden. Goede content trekt immers nieuwe potentiele klanten aan, maar ook uw bestaande klanten stellen gerichte content die antwoorden geeft op hun vragen op prijs.

Content marketing wordt steeds belangrijker en de wijze waarop die content wordt verspreid is minstens zo belangrijk. Wij creëren content, teksten, afbeeldingen en eventueel video’s. Dat kunnen wij volledig zelfstandig doen of in samenwerking met uw mensen.

5. Inzet Social Media

Social Media, het toverwoord wat op ieders lippen ligt. Maar Social Media heeft weinig met magie te maken, het is vooral een tijdrovende bezigheid die vaak minder echte resultaten oplevert dan je zou verwachten.

Dat gezegd hebbende zijn er een aantal Social Media die wel interessant zijn en waarbij enkele toepassingen gewoonweg fantastisch zijn. Een goed gebruik van Social Media vergt vaak minder energie en levert veel en veel meer op. En dan hebben we het over keiharde meetbare resultaten.

6. Nieuwe website of webshop

Soms is een bestaande website niet uitgerust om de optimalisaties uit te voeren die wenselijk zijn. Dan is een nieuwe website de aangewezen oplossing. Haarman Internet Marketing verzorgt in samenwerking met een aantal gelieerde webdesigners voor een nieuwe website of webshop, compleet met teksten en afbeeldingen.

Onze nieuwe websites zijn direct SEO-proof en alle teksten worden eventueel door ons zelf gecreëerd en geplaatst waarmee direct ingehaakt wordt op de belangrijke zoektermen in uw markt.

 

Alles begint met een vrijblijvende afspraak

Paul Haarman komt graag eens praten over uw online kansen. In een gesprek op uw bedrijfsadres wordt ingegaan op specifieke zaken voor uw markt en website. Met praktische voorbeelden worden de mogelijkheden en kansen voor uw bedrijf toegelicht. Na dit vrijblijvend gesprek ontvangt u een offerte op maat van uw bedrijf en doelstellingen.