fbpx

Nieuwe website

Uw nieuwe website compleet met teksten en afbeeldingen + SEO proof

Wij kunnen een nieuwe website of webshop geheel compleet opleveren, met webteksten, design en alle nodige functionaliteiten.

Compleet ingevulde nieuwe website

nieuwe website

Nieuwe website, compleet met teksten + afbeeldingen + 100% SEO proof

Wij onderscheiden ons van andere webdesigners door onze complete aanpak. Wij leveren niet alleen een nieuwe website of webshop met design en alle benodigde functionaliteiten maar we vullen de website ook met teksten en afbeeldingen gericht op uw doelgroep én zoekmachines als Google.

SEO-proof

Een nieuwe website die direct geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dat is vandaag geen luxe meer maar een must. Doordat wij ook de content invullen en de structuur van uw nieuwe website of webshop maken zorgen wij ervoor dat uw website wel direct SEO-proof is.


Webteksten

Wij schrijven alle webteksten voor uw website of webshop. Het schrijven van goede webteksten is een vak op zich.Webteksten vormen de kern van een goede website en wel om 2 redenen:

  • Informeren en overtuigen van uw doelgroep
  • Goede teksten maken de juiste “klik” die aanzet tot actie


Gericht zoekverkeer van zoekmachines triggeren

Zoekmachines zijn zeer tekstgericht, daarom hangt de vindbaarheid van uw website voor een groot deel af van de juiste teksten.


Keuze uit alle functionaliteiten

Contactpagina’s, nieuwsbrief aanmeldingen, e-mail functionaliteiten, social media buttons, bestelformulieren, winkelmandjes, afrekenmodules, alles is mogelijk afhankelijk van uw behoefte. Natuurlijk heeft een webshop meer functionaliteiten nodig dan een zakelijke website. Wij stemmen de functionaliteiten dan ook graag af op de behoefte van uw bedrijf en doelgroep.